×

Storingsdiagnose

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingssignalen. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar wat is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur, die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen. Hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Onze garage beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!

Als u problemen heeft met de auto of er gaat een storingslampje branden op het instrumentenpaneel, bent u bij Garage autodemontage W. Wouters en zn. aan het juiste adres. Ze hebben de modernste uitleesapparatuur en kennis om een juiste diagnose te kunnen stellen en de auto te repareren.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen via telefoonnr: 0497 385243 of mail: info@wouters-autos.nl

Privacyverklaring | Copyright by Garage autodemontage W. Wouters en zn. | Created by