×

Onderhoud van alle merken bij Autobedrijf Wouters in Bladel

Bij Garage autodemontage W. Wouters en zn. kunt u terecht met alle automerken, bedrijfswagens en campers tot 3500kg, jong en oud. De juiste uitleesapparatuur is aanwezig en de monteurs beschikken over ruime ervaring en kennis om u goed te kunnen adviseren en helpen.

In de werkplaats worden reparaties uitgevoerd, van eenvoudige tot complexe reparaties, onderhoud groot en klein en APK’s. Ook voor een winter-, zomer- of vakantiecheck bent u van harte welkom. Tevens kunt u er terecht voor schade aan uw auto. Van ruitschade tot aan ‘ernstige’ schades. Er liggen voor veel automerken zomer-, winter- en all season banden op voorraad en als u de banden thuis lastig kwijt kunt, is het mogelijk om de banden bij ons in opslag te doen. Ook hebben wij nieuwe banden en kunnen wij banden balanceren en verzorgen wij het uitlijnen van het onderstel van uw auto.

De voorraad is heel divers, groot-klein, jong-oud. Inruil is tevens mogelijk. Als u elders een auto hebt gezien, kunnen wij voor u een occasionkeuring verzorgen.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen via telefoonnr: 0497 385243 of mail: info@wouters-autos.nl

Privacyverklaring | Copyright by Garage autodemontage W. Wouters en zn. | Created by